Hever Castle, 2005. május 15.

3:05 AM

A heveri kastély Kentben (Hever falu mellett) található, a XVI. század elején a Boleyn család tulajdona volt. Itt töltötte ifjúéveit Boleyn Anna, így ő köré épülnek a kastély belső látnivalói. Miután VIII. Henrik és Anna házassága "véget ért", a Boleyn család is kiesett a király kegyeltjei közül, a heveri kastély pedig hamarosan a királyra szállt. Ő kettővel későbbi feleségének, Klevei Annának adományozta, amiért az viszonylag könnyen belement a válásba. A XX. század elején az amerikai milliárdos, William Waldorf Astor vette meg, és újíttatta föl.

Kérjük lassítson, kacsák kelnek át [az úton]



Sáros csizmával ne [jöjjenek be], kérjük.













Kutyasírok








Vigyázat! A híd nedvesen csúszós lehet.












Vízi labirintus. Kerülje ki a vizes akadályokat, jusson el középre anélkül, hogy vizes lenne. Csak egy útvonal van, amely elkerüli az összes vizes akadályt, próbálja megtalálni.




Ezek az egyedül élő méhek veszélytelenek, nem csípnek.


























Hever kastély labirintus. A labirintust 1903 és 1907 között ültették, amikor William Waldorf Astor átalakította a heveri kertet. A labirintus sövényeit tiszafák alkotják, amelyek lassan nőnek, így bármilyen károsodásuk kijavítása éveket vehet igénybe. Reméljük, hogy élvezni fogja a labirintust, de arra kérjük, hogy bánjon vele óvatosan, hogy az eljövendő generációk is élvezhessék.

Az ösvények nagyon nedvesek. Gumicsizma javasolt












A helyszín:

Nagyobb térképre váltás

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Istagram images

Flickr Images


Created with flickr slideshow.

Subscribe